WeGroup | Wordt nu ook deel van de #group!

Over WeGroup

WeGroup is België's eerste people to people verzekeringsaanbieder. Word deel van de WeGroup community om de zaken te beschermen die voor jou belangrijk zijn. Dit alles supersnel en volledig digitaal. De WeGroup brandverzekering is te verkrijgen als eerste product. Een totaalverzekeringspakket, met onder meer autoverzekering en familiale, zijn in ontwikkeling en binnenkort ook te verkrijgen.

Bereken mijn voordeel

Hoe het ook anders kan

Verzekeringen zijn als een strandvakantie met regenjas...

Een verzekering is een vreemd beestje. Je koopt namelijk iets waarvan je hoopt dit nooit nodig te hebben. Het is een beetje zoals reizen naar een tropisch eiland met een regenjas in je bagage, je weet maar nooit…

Elk jaar betaal je echter wel een behoorlijke som voor jouw “je weet maar nooit”-bescherming. Dit terwijl de kans eigenlijk veel groter is dat je die bescherming helemaal niet nodig hebt. Klinkt wat vreemd, niet? Vinden wij ook. Daarom is WeGroup de eerste verzekeringspartner die JOUW GELD TERUG GEEFT.

Ik wil geld terugkrijgen
koppen
community

Samen staan we sterk

Geen schade = geld terug!

Jij wil natuurlijk het meeste uit jouw aankopen halen. Logisch! WeGroup kan jou daarbij helpen. De beste manier om dat te doen is namelijk in groep. Want samen staan we sterk.

Via ons digitaal platform kies jij een bescherming die bij je past. Zo kom je terecht in een groep met mensen net zoals jij, die op zoek zijn naar dezelfde bescherming. Tot slot kies je jouw ideale premie en klaar!

Wij bewaren vervolgens een deel van die premie in het potje van jouw groep. Wanneer een schadegeval zich voordoet, dan vergoeden we die daarmee onmiddellijk. De meeste jaren zullen de schades echter beperkt blijven en is er dus een overschot in dat potje. Die krijg je gewoon terug!

Ik wil deel van de groep worden

Slaap op je twee oren

Toch schade? Geen zorgen, wij regelen alles supersnel!

Een ongevalletje is zo gebeurd. Uiteraard staan wij dan voor je klaar met een SUPERSNELLE REGELING en BESCHERMING VAN TOPKWALITEIT.

Wanneer je door schade getroffen zou worden regelen we dat namelijk volledig digitaal. Geen eindeloze telefoongesprekken of stapels papier. Laat ons simpelweg online weten wat er gebeurd is. Gaat het om een klein schadegevalletje, dan REGELEN WIJ ALLES BINNEN DE 72 UUR!

Ik wil de beste bescherming
louise is happy