Het verhaal van
AllCover
en WeGroup
Hoe AllCover de snelheid van hun werkproces verdrievoudigd heeft
Met
Pieter-Jan Lefevre
,
Zaakvoerder
bij
AllCover
Bekijk hoe
AllCover
Louise van WeGroup gebruikt
Over
AllCover
Met een team van meer dan 20 medewerkers zet AllCover in op het vinden van dé perfecte oplossing op maat voor hun klanten. Ze gaan graag ‘the extra mile’ wanneer het komt op verzekeringen, beleggingen en kredieten. Maatwerk en persoonlijke opvolging staan voor hen centraal. AllCover wil vooral een échte onafhankelijke verzekeringsmakelaar zijn en ging op zoek naar een manier om onafhankelijke marktvergelijkingen te maken.
Sinds we Louise gebruiken hebben we meer structuur en transparantie in het opmaken van onze offertes. Last but not least, de snelheid is verdrievoudigd.
Hoe Louise,
AllCover
geholpen heeft

In het verleden ging AllCover manueel maatschappij per maatschappij en dossier per dossier verschillende offertes maken voor hun klanten. Aangezien sommige maatschappijen tot wel 3 maal per jaar hun volledige systeem en segmentaties veranderen, werd het opmaken van een onafhankelijke marktvergelijking enorm tijdrovend. Daarom waren ze soms genoodzaakt een voorkeur te bieden aan bepaalde maatschappijen.

Maar op basis van de gegevens die Louise opvraagt aan de klant, maakt de software offertes bij verschillende maatschappijen die perfect aansluiten bij de noden van hun klanten. Op die manier leren ze zelfs de troeven kennen van kleinere spelers en kunnen ze zichzelf een écht onafhankelijke makelaar noemen.

Multi-tarificatie met maatschappijen

Door de multi-tarificatietool kan AllCover op een eenvoudige manier meerdere offertes opvragen en verdrievoudigd hun snelheid.

Onafhankelijkheid staat centraal

Louise maakt op basis van de noden van klanten een onafhankelijke marktvergelijking. Zo leert AllCover ook de kleinere spelers kennen.

Meer klanten dankzij campaigns

Door de lead generation tool worden er via email en website campagnes nieuwe leads gegenereerd voor een maximale portefeuillegroei.

Integratie met BrokerCloud

Dankzij de API connectie met BrokerCloud worden alle gegevens over een klant verzameld in één handige tool.

De constante evolutie van Louise zorgt ervoor dat we meer omzet kunnen halen. Een aanrader voor elke makelaar die zijn klanten op de beste manier wil bijstaan.
Verdrievoudig je snelheid, met Louise
BROCHURE

Download nu de handige WeGroup brochure

Groei jouw portefeuille. Werk efficiënter en digitaal.

Bedankt voor je interesse!
Download hier de brochure
Download PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form.