NU beschikbaar

Louise QA nu beschikbaar

Maak kennis met Louise QA, één van de eerste A.I. oplossingen specifiek voor de verzekeringsmarkt. Met Louise QA beantwoord je complexe klantvragen in seconden. Nu beschikbaar voor iedereen en hieronder uit te proberen in een beperktere versie. Wil je deze activeren voor jouw kantoor? Vul dan het formulier in via "Ga van start".

Gebruik Louise QA in jouw kantoor of verzekeringsmaatschappij

Bespaar nu al tot 40% tijd op het beantwoorden van complexe klantvragen.

Efficiënter werken

Louise QA is te trainen op algemene en productvoorwaarden van iedere volmacht en verzekeraar en geeft razendsnel antwoord op complexe vragen. Eenvoudig te kopiëren en te delen met jouw klant. LouiseQA verwijst naar de plek van het antwoord in de voorwaarden, eenvoudig terug te lezen.

Nu al aan de slag met Louise QA

Implementeer LouiseQA in jouw werkproces. Louise QA wordt getraind op de verzekeringsvoorwaarden die voor jullie relevant zijn. Met de uitgebreide API integreer je naadloos met bestaande systemen.
Boek een demo

WeGroup A.I. Suite

Makkelijk beantwoorden van verzekeringstechnische klantvragen
Eenvoudig doorklikken naar de juiste pagina en sectie in de algemene voorwaarden
Kopieer het antwoord in één klik om door te sturen naar jouw klanten

Artificiële intelligentie biedt veel kansen en mogelijkheden. WeGroup ontwikkeld verschillende nieuwe toepassingen om adviseurs met de kracht van A.I. te ondersteunen. Blijf op de hoogte van onze nieuwe toepassingen via onze nieuwsbrief.

Ga van start