Het verhaal van
Hillewaere Verzekeringen
en WeGroup
Hoe Hillewaere Verzekeringen 50% tijd bespaart in multi-tarificatie
Met
Roel Druyts
,
CEO
bij
Hillewaere Verzekeringen
Bekijk hoe
Hillewaere Verzekeringen
Louise van WeGroup gebruikt
Over
Hillewaere Verzekeringen
Hillewaere Verzekeringen is een innovatief verzekeringskantoor dat inzet op groei. Ze zijn er van overtuigd dat ze de schaalvoordelen die noodzakelijk zijn in de verzekeringssector kunnen realiseren met digitalisatie. Met innovatie als drijfveer, ging Hillewaere Verzekeringen dan ook op zoek naar een tool dat hun medewerkers zou helpen om klanten efficiënter te woord te staan.
Onze mensen besparen met Louise 50% tijd door niet meer te moeten inloggen in de back-end van de verschillende maatschappijen.
Hoe Louise,
Hillewaere Verzekeringen
geholpen heeft

Zoals elke verzekeringsmakelaar in België, werd Hillewaere Verzekeringen geconfronteerd met het beperkt aantal oplossingen in de verzekeringsmarkt betreffende innovatie, digitalisatie en groei. Daarentegen is de industrie in het buitenland grote stappen vooruit aan het nemen. Particulieren kunnen daar op een meer digitale manier bediend worden.

Met het verzekeringsplatform Louise van WeGroup, trekt Hillewaere de kaart van digitalisatie. Louise biedt de mogelijkheid om op een efficiënte manier offertes aan te bieden, én op een uniforme manier. Zo kunnen alle kantoor medewerkers nu op dezelfde wijze de offertes uitbrengen aan hun klanten. Hillewaere kan tevens nieuwe leads aanwerven via een e-mail of website campagne. Met één klik, krijgen potentiële klanten een vragenlijst te zien, waar ze op een eenvoudige manier informatie kunnen achterlaten.

Efficiënte en uniforme multi-tarificatie

Dankzij de multi-tarificatietool kan Hillewaere Verzekeringen op een eenvoudige manier meerdere offertes opvragen bij verschillende maatschappijen, zonder gelijkaardige vragenlijsten in te vullen.

Meer klanten dankzij campaigns

Door de lead generation tool worden er via e-mail en website campagnes nieuwe leads gegenereerd voor een maximale portefeuillegroei.

Digitale communicatie voor klanten

De verzekeringsklanten van Hillewaere Verzekeringen kunnen eenvoudig digitaal communiceren over hun keuzes na het ontvangen van een offerte.

Louise biedt de mogelijkheid om op een efficiënte manier offertes aan te bieden aan onze klanten. Dit tevens op een uniforme manier zodat al onze medewerkers de offertes op dezelfde wijze uitbrengen.
Bespaar 50% tijd in multi-tarificatie, met Louise
BROCHURE

Download nu de handige WeGroup brochure

Groei jouw portefeuille. Werk efficiënter en digitaal.

Bedankt voor je interesse!
Download hier de brochure
Download PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form.