Wij helpen makelaars digitaliseren door uitstekende software te creëeren

Wij bouwen dagelijks aan een gebruiksvriendelijk verzekeringsplatform, om de drijvende kracht te zijn voor verzekeringsaanbieders, en hen te helpen om advies te verlenen op een digitale of hybride manier.

Ontdek meer
Onze missie

We Believe

Wij streven ernaar om verzekeringstussenpersonen wereldwijd te helpen om hun klanten beter te begrijpen, zodat ze hun eindklanten op de meest efficiënte manier van dienst kunnen zijn, door middel van technologie en digitale innovatie.

Advies, communicatie en efficiënte werkprocessen?
We make it happen, in 1 handige tool.

Awards

We Win

Dankzij deze innovatieve aanpak heeft WeGroup al meer dan 20 internationale verzekerings-, startup- en technologie-awards in ontvangst mogen nemen.

Waarden

Onze lijfspreuk is
loud & clear ROCK IT

Zoals elke WeGroup rockstar, streven we er continu naar om onszelf dagelijks opnieuw uit te vinden.  We werken hard om te kunnen schitteren op het grootste podium en een unieke ervaring te creëren voor ons publiek.

Join us
Real

Wij zijn écht. Door open en oprecht te zijn en vertrouwen te genereren, ambieert WeGroup een nieuwe marktstandaard.

Ownership

We nemen onze verantwoordelijkheid. Door vastberaden engagementen aan te gaan om WeGroup's producten en diensten constant te verbeteren.

Connected

We maken het mogelijk voor de industrie om geconnecteerd te zijn. Snel, eenvoudig en transparant.

Knowledge

We hebben een onstilbare honger naar kennis om de technische oplossingen en de nodige expertise te voorzien binnen de verzekeringswereld.

Innovation

We worden gedreven door innovatie en technologie, om zo alle spelers te bedienen in de verzekeringssector.

Teamwork

Wij halen onze doelen door teamwork, we streven continu naar verbetering en hebben plezier als team.

Partners

Onze partners

Mede dankzij onze fantastische partnerships zijn we gegroeid en staan we waar we vandaag staan.

Historiek

Het WeGroup verhaal

Ontdek hoe we gestart zijn met het helpen van verzekeringstussenpersonen om digitaal in contact te komen met hun klanten.

Photo of Arvid De Coster, the CEO of weGroup, during one of his first pitches.
September 2017

Het begin

In september 2017 richtten drie founders, met een achtergrond in verzekeringen, computer science en bedrijfseconomie, WeGroup op. Ze baseren zich op de gemeenschappelijke visie dat verzekeringen simpel, snel en duidelijk aangeboden moeten kunnen worden.

Januari 2018

Het verzekeringsplatform
van de toekomst

Het team begint zich volop in te zetten op de ontwikkeling van een platform, dat aanbieders van verzekeringsproducten in staat stelt om hun klanten beter te bedienen en efficiënter te werken.

Maart 2019

Een snelle groei en internationale expansie

WeGroup groeit aan een hoog tempo van een typische ‘garage-startup’ naar een uitgebreid team van engineers en insurance professionals. Tegelijk zet ze de eerste internationale stappen met de opening van kantoren in Londen (UK) en Warschau (PL).

Januari 2020

De referentie in verzekeringsefficiëntie

Anno 2020, wordt WeGroup gezien als dé referentie voor hoog-technologische en innovatieve oplossingen die bijdragen tot betere klantencontacten, verhoogde productie en procesoptimalisatie.

Photo of the WeGroup team winning at the Vivium Digital Awards
Augustus 2020

3 miljoen opgehaald

Het succes van WeGroup culmineerde in een kapitaalverhoging van 3 miljoen euro. Het prestigieuze Franse fonds Truffle Capital en het Belgische Seeder Fund legden samen dit bedrag op tafel, om de positie van WeGroup in België te versterken en de stap naar de Franse markt te zetten.

September 2021

Risico en behoefte analyse

WeGroup ontwikkelt technologie om 'risico's en behoefte' in kaart te brengen en automatische aanbevelingen op maat te genereren, zodat verzekeringsmakelaars een gepersonaliseerde dienstverlening kunnen bieden.

Image of the new Risk Analysis feature, showcased during one of our broker breakfast sessions.
Mei 2022

Technologie voor bedrijfsklanten

WeGroup blijft zich heruitvinden (in België en Nederland) en ontwikkelt een gloednieuwe module die verzekeringstussenpersonen in staat stelt om via een gestroomlijnd werkproces een diepgaande analyse en behoefte voor ondernemingen te inventariseren.

Ben jij onze nieuwe WeGroup rockstar?
Ontdek onze opportuniteiten en wie weet ben jij wel onze nieuwste Groupie!
Onze socials

Volg ons op Sociale Media

Blijf via onze Sociale Media op de hoogte en bekijk onze interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blogartikels en webinars.

Clickable Youtube iconClickable Facebook iconClickable Instagram iconClickable LinkedIn icon