Breng de risico's en behoeften van jouw bedrijfsklanten in kaart

WeGroup lanceert de gloednieuwe 'Bedrijfsscan' die jou helpt om alle risico’s en behoeften van kleine én middelgrote ondernemingen te capteren, gedetailleerd te rapporteren en efficiënt te versturen. Zo kan jij zorgeloos een maximale dienstverlening hanteren.

93% tevreden gebruikers

Vertrouwd door 600+ verzekeringsmakelaars en partners waaronder

Tijdswinst en efficiëntie

✔️ Gestroomlijnd werkproces
✔️ Offerteaanvraag in één klik
✔️ Exporteren naar je beheerspakket

Verhoog jouw kantoorefficiëntie aan de hand van een volledig gestroomlijnd werkproces. Stuur een automatisch gegenereerd rapport door naar jouw partnermaatschappijen voor een snellere offerte opmaak.

Advies op maat

✔️ Gerichte vragenlijst
✔️ Aanbevelingen op maat
✔️ Beperkt risico op onderverzekeren

Optimaliseer jouw adviesproces voor bedrijfsklanten en geef hen de adviesverlening die ze verwachten. Geef aanbevelingen op maat door de gerichte vragenlijst en beperk jouw risico op onderverzekeren.


Professionele uitstraling

✔️ Adviesrapport in jouw huisstijl 
✔️ Gebruiksvriendelijk voor de eindklant
✔️ Efficiënt voorleggen van jouw expertise

Zet jouw kantoor op een professionele manier in de kijker door onze ondersteunende vragenlijst te hanteren. Geef jouw klant de mogelijkheid om de risicoanalyse verder af te werken op eigen tempo met de juiste betrokkenen. 

Geverifieerd door verzekeringsmaatschappijen 

De bedrijfsscan zorgt er voor dat alle gedetailleerde informatie in één handig en geverifieerd rapport kan doorgestuurd worden naar jouw partnermaatschappijen. Hierdoor ontstaat er een efficiëntere werking en worden de offertes sneller opgemaakt. Advies, communicatie en dienstverlening in één handige tool.

Wat onze klanten zeggen

 • Wouter Coenen
  Zaakvoerder bij Verzekeringskantoor Coenen
  "Het is fijn om als verzekeringsmakelaar een white labeled rapport te leveren vanuit jouw eigen kantoor én niet vanuit de maatschappij."
 • Bart Verbrugge
  Zaakvoerder bij Verzekeringskantoor Verbrugge
  “Mooi en duidelijke module voor bedrijfsklanten. Aangenaam om dagelijks met zo'n efficiënt platform te werken.”
 • Kirsten Van Snick
  Verantwoordelijke bij Van Snick & Partners
  "Een visueel en gebruiksvriendelijk platform. Geweldig om op zo'n manier met mijn zakelijke klanten het proces te doorlopen."

Vraag je Bedrijfsscan offerte hier aan

Klaar om je bedrijfsklanten nog beter bij te staan? Noteer je gegevens en krijg een offerte opgestuurd van onze gloednieuwe module Bedrijfsscan