Het verhaal van
Wilink Conxilio
en WeGroup
Hoe Wilink Conxilio nu, meer dan ooit, hun klanten sneller en efficiënter kan servicen door WeGroup
Met
Matthias Callaert
,
Office Manager
bij
Wilink Conxilio
Bekijk hoe
Wilink Conxilio
Louise van WeGroup gebruikt
Over
Wilink Conxilio
Wilink Conxilio is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die verzekeringsproducten, sparen en beleggingen aanbiedt aan particulieren en KMO klanten. Om hun werkprocessen te optimaliseren gingen ze van Wilink Conxilio opzoek naar een partner die a.d.h.v. een multitarificatie tool hun missie als onafhankelijke verzekeringsmakelaar zou bijdragen.
Door de 'campagne' modules in het WeGroup platform genereren we nieuwe klanten en creëeren we interessante partnerships.
Hoe Louise,
Wilink Conxilio
geholpen heeft

Voor WeGroup namen alle administratieve zaken veel tijd in beslag en leverde dit een enorme tijdsdruk, via de uitgebreide database zijn er tal van gegevens automatisch ingevuld, wat zorgt voor een enorme tijdsbesparing. De wensen en de behoefte van de klanten worden mooi in kaart gebracht en via enkele seconden verkrijgen we onze prijsindicaties van de partnermaatschappijen, die we via één klik naar de maatschappijmodules kunnen Exporteren.

Het gestroomlijnd werkproces en de aanbevelingen op maat, samen met het adviesrapport zorgen een professionalisering, dit allemaal in onze eigen huisstlijl.

Efficiënte en uniforme multi-tarificatie

Door de multi-tarificatietool kan FinCare op een eenvoudige manier meerdere offertes opvragen bij meerdere maatschappijen zonder meerdere vragenlijsten in te vullen.

Onafhankelijkheid staat centraal

Ons verzekeringsplatform maakt op basis van de noden van klanten een onafhankelijke marktvergelijking. Zo krijgt hij altijd een oplossing op maat te zien.

Externe databronnen voor meer informatie

Door externe databronnen kan Wilink Conxilio hun klanten ontlasten. Wanneer de klant nodige informatie mist over zijn voertuig of woonst, vindt ons verzekeringsplatform de nodige data voor jou.

Door de gestroomlijnde processen en de geïntegreerde database besparen we meer dan 50% tijd met WeGroup
Door de gestroomlijnde processen en de geïntegreerde database besparen we meer dan 50% tijd met WeGroup
BROCHURE

Download nu de handige WeGroup brochure

Groei jouw portefeuille. Werk efficiënter en digitaal.

Bedankt voor je interesse!
Download hier de brochure
Download PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form.