Het verhaal van
FinCare
en WeGroup
Hoe FinCare nu, meer dan ooit, hun klanten centraal kan zetten
Met
Jan Mechels
,
Bestuurder
bij
FinCare
Bekijk hoe
FinCare
Louise van WeGroup gebruikt
Over
FinCare
FinCare is een volledig onafhankelijk verzekerings en -kredietmakelaar met als missie om elk van hun klanten financieel onafhankelijk te maken. Dit doen ze aan de hand van enkele peilers: beleggen, kredieten, verzekeringen en pensioenopbouw. Om hun missie te voltooien gingen ze op zoek naar een verzekeringsplatform die hun werkproces zou versnellen en zou ondersteunen in het zijn van een onafhankelijk verzekeringsmakelaar.
Louise toont ons exact welke producten en maatschappijen het beste bij onze klanten hun noden en behoeften aansluiten.
Hoe Louise,
FinCare
geholpen heeft

Voor Louise, tarifieerde FinCare elke maatschappij afzonderlijk. Dit voor zowel brand, ongevallen als autoverzekeringen. Niet alleen nam de tarificatie veel tijd in beslag, maar verloren ze ook tijd aan wijziginde wetgevingen en MiFID-compliancy. Naast alle administratieve lasten leverde dit een enorme tijdsdruk op hun werkproces.

Met Louise kan FinCare nu al hun processen in één platform integreren waardoor ze zowel MiFID compliant zijn, alsook automatisch bij verschillende maatschappijen een juist tarief kunnen verkrijgen in één klik. Hierdoor maken ze meer tijd vrij voor de klant, zetten ze hen centraal en geven ze onafhankelijk advies.

Efficiënte en uniforme multi-tarificatie

Door de multi-tarificatietool kan FinCare op een eenvoudige manier meerdere offertes opvragen bij meerdere maatschappijen zonder meerdere vragenlijsten in te vullen.

Onafhankelijkheid staat centraal

Ons verzekeringsplatform maakt op basis van de noden van klanten een onafhankelijke marktvergelijking. Zo krijgt hij altijd een oplossing op maat te zien.

Externe databronnen voor meer informatie

Door externe databronnen kan FinCare hun klanten ontlasten. Wanneer de klant nodige informatie mist over zijn voertuig of woonst, vindt ons verzekeringsplatform de nodige data voor jou.

Voor alle makelaars die écht onafhankelijk advies willen geven en de klant centraal willen stellen, stel ik voor om zeker met Louise aan de slag te gaan.
Bespaar 50% tijd in multi-tarificatie, met Louise
BROCHURE

Download nu de handige WeGroup brochure

Groei jouw portefeuille. Werk efficiënter en digitaal.

Bedankt voor je interesse!
Download hier de brochure
Download PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form.