Het verhaal van
InsuCover
en WeGroup
Hoe Insucover het klantencontact maximaliseert, door administratieve taken te minimaliseren.
Met
Wannes Verboven
,
Office Manager
bij
InsuCover
Bekijk hoe
InsuCover
Louise van WeGroup gebruikt
Over
InsuCover
Insucover is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar die zowel particulieren en zelfstandig serviced samen met de nodige aandacht voor digitalisering.
De bedrijfsscan is voor ons een grote meerwaarde door de professionele uitstraling die het rapport met zich meebrengt.
Hoe Louise,
InsuCover
geholpen heeft

Voor WeGroup verliep het informatieproces veel moeizamer. Op verschillende momenten en manieren gingen we informatie capteren om offertes te verwerken voor onze klanten.  Door het WeGroup platform verloopt alles veel vlotter en gaan hebben we max. 2 contactmomenten omdat WeGroup alle administratie heeft gedigitaliseerd via een gestroomlijnd proces. Alle werknemers zitten op dezelfde golflengte en hanteren hetzelfde professioneel adviesgesprek.

Bij aanvang hebben we de tool gebruikt voor de multitarificatie, om op kantoorniveau meer offertes te kunnen werken. Ondertussen gebruiken we voornamelijk de risico en behoefteanalyses en de allernieuwste bedrijfsscan die aanbevelingen en een adviesrapport op maat genereert, en dat bovendien geverifieerd door de verzekeringsmaatschappijen.

Efficiënte en uniforme multi-tarificatie

Door de multi-tarificatietool kan Insucover op een eenvoudige manier meerdere offertes opvragen bij meerdere maatschappijen zonder meerdere vragenlijsten in te vullen.

Onafhankelijkheid staat centraal

Ons verzekeringsplatform maakt op basis van de noden van klanten een onafhankelijke marktvergelijking. Zo krijgt hij altijd een oplossing op maat te zien.

Externe databronnen voor meer informatie

Door externe databronnen kan Insucover hun klanten ontlasten. Wanneer de klant nodige informatie mist over zijn voertuig of woonst, vindt ons verzekeringsplatform de nodige data voor jou.

Door WeGroup verhogen we de efficiëntie, verlopen onze processen sneller en nauwkeuriger en zijn er minder misverstanden.
Door WeGroup verhogen we de efficiëntie, verlopen onze processen sneller en nauwkeuriger en zijn er minder misverstanden.
BROCHURE

Download nu de handige WeGroup brochure

Groei jouw portefeuille. Werk efficiënter en digitaal.

Bedankt voor je interesse!
Download hier de brochure
Download PDF
Oops! Something went wrong while submitting the form.