Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

De blik van een verzekeraar op de toekomst

In het interview van Arvid De Coster met Steve Goossens, Chief Digital & Data Officer bij de P&V Groep, komen we tot de kern wat de verzekeraar als 'driver of innovation' ziet.
Steve Goossens
Chief Digital & Data Officer
P&V Groep
Verzekeringstrends
#podcast
#sales
#business
share


Over
Steve Goossens
Steve Goossens is Chief Digital & Data Officer voor de P&V Groep waar hij merken zoals P&V en Vivium helpt positioneren in de digitaliserende omgeving. Met een passie voor de verzekeringssector en innovatie is Steve één van de grondleggers van de Vivium Digital Awards waar InsurTechs met een hart voor de tussenpersoon worden erkend.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog