Terug naar alle podcasts
Groei

De marktevolutie van verzekeringen laten versnellen

Digitalisatie omarmen en logge verzekeringsmaatschappijen helpen te versnellen. Hello Insurance aflevering 14. Arvid De Coster zit in de sofa met Tom Coorevits van Xolutions, voormalige CEO van DEKRA, om te bespreken waarom er in het verzadigd Belgische landschap toch vraag is naar een vernieuwend expertisebureau.
Tom Coorevits
Mede-eigenaar
XOLUTIONS
Groei
#hello-insurance
#digitalisatie
#verzekeringskantoor
share
Over
Tom Coorevits
De wereld van schadevergoedingen kent geen geheimen voor Tom Coorevits. Hij bouwde zijn expertise op bij Dekra waar hij oprichter en CEO was. In 2019 richtte hij samen met twee andere ondernemers XOLUTIONS op. Door in te zetten op een correcte en empathische service willen ze de onaangename ervaring, die niet weg te denken is bij schadedossiers, zo veel mogelijk beperken. Op die manier willen ze klanten zo goed mogelijk bijstaan en begeleiden.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog