Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

De optimalisatie van een schadeproces als makelaar

Hoe makelaars het meeste uit hun schadeproces kun halen. Hello Insurance, aflevering 8. In het interview van Arvid De Coster met Geert Verhaeghe, CEO van Teledesk Groep, zien we hoe schadebeheer, efficiëntie en digitalisatie hand in hand gaan bij Teledesk Groep.
Geert Verhaeghe
CEO & Founder
Teledesk Group
Verzekeringstrends
#schadebeheer
#verzekeringskantoor
#company-culture
share
Over
Geert Verhaeghe
Geert Verhaeghe heeft als ambitie Teledesk Group meer dan ooit sterk op de kaart zetten als brede dienstverlener voor verzekeringsmakelaars. Gekenmerkt door een passie voor ondernemen staat hij als CEO & Founder aan het hoofd van de organisatie.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog