Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

De toekomst van verzekeringen door het oog van BZB-Fedafin

De belangen van de makelaar worden vertegenwoordigd door beroepsfederaties. Hello Insurance aflevering 12. Arvid De Coster spreekt met Albert Verlinden over de werking en doelstellingen van BZB Fedafin.
Albert Verlinden
CEO
BZB-Fedafin
Verzekeringstrends
#podcast
#digitalisatie
#insurtech
share
Over
Albert Verlinden
Het ondernemen zit volledig in het bloed van Albert. Onder zijn vrienden was hij reeds de beste verkoper van tombola tickets, na zijn studies organiseerde hij een festival en al vanaf jonge leeftijd werkte hij als zelfstandige. Ondertussen is Albert Verlinden de CEO van BZB-Fedafin, de beroepsfederatie die de belangen behartigt van de tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten, verzekeringen en kredieten.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog