Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

De voordelen van makelaarsorganisaties

Wat is een makelaarsorganisatie én welke ondersteuning bieden ze vandaag aan de onafhankelijk makelaar? Ontdek in deze Hello Insurance hoe Laurien Braeckman in gesprek gaat met Lode Van De Keere (S-Team), Dries Wouters (Poggio) en Koen Van Puyvelde (Aquilae) over wat vandaag de grootste uitdagingen zijn in de verzekeringsmarkt.
Laurien Braeckman
Sales Director
WeGroup
Verzekeringstrends
#verzekeringstrends-2022
#Makelaarsorganisaties
share

Over
Laurien Braeckman
Adviseert verzekeringsadviseurs en vormt hen om tot marktleiders in hun niche. Specialiste in groei, verzekeringen, automatisatie en brand awareness.
Over de podcastserie
Maandelijks ontvangt Laurien Braeckman, VP of International Growth, een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog