Terug naar alle podcasts
Groei

DELA uitvaartverzekeringen als groeimarkt voor makelaars

Klanten ontzorgen met een uitvaartzorgplan. Hello Insurance aflevering 13. Arvid De Coster spreekt met Stephan Pittoors van DELA over het belang van uitvaartverzekeringen en de rol van de makelaar in hun distributiemodel.
Stephan Pittoors
Commercial Director Insurance
DELA
Groei
#uitvaartverzekeringen
#groeien
#verzekeringsproducten
share
Over
Stephan Pittoors
Dankzij zijn jarenlange ervaring kent Stephan de verzekeringssector vanbinnen en vanbuiten, waardoor hij weliswaar op elke vraag een antwoord kan geven. Hij wordt wel eens omschreven als een echte sales met een commerciële mindset. Hedendaags werkt Stephan als Commercial Director Insurance bij DELA.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog