Terug naar alle podcasts
Groei

Digitale marketing voor makelaars

In het interview van Arvid De Coster met Gilles Deplancke, verzekeringsmakelaar en zaakvoerder bij Deplancke - Deschuytere, staan we stil bij het belang van digitale marketing als verzekeringsmakelaar.
Gilles Deplancke
Verzekeringsmakelaar en zaakvoerder
Kantoor Deplancke-Deschuytere
Groei
#podcast
#digitale-marketing
#social-media
share


Over
Gilles Deplancke
Verzekeringsmakelaar en zaakvoerder als beroep, hobby cameraman in het weekend. Gilles Deplancke staat aan het stuur van het makelaarskantoor Deplancke-Deschuytere, alsook van de sociale media marketing strategie ervan. Geïnspireerd door Amerikaanse legende Gary Vee en de vraag van z’n schoonzus “Wat doe jij toch alle dagen op kantoor?”, ging Gilles twee jaar geleden aan de slag om de werking van het kantoor en verzekeringsvraagstukken toe te lichten via de sociale media kanalen. Een voorbeeld voor vele makelaars. Bekijk zeker zijn Youtube kanaal!
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog