Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

Digitalisering als oplossing voor een betere klantbeleving

Digitalisering als oplossing voor een betere klantbeleving. Hello Insurance, aflevering 7. In het interview van Arvid De Coster met Stefaan Poffyn, Mede-oprichter & financieel architect bij Fabu, zien we hoe men digitalisering kan gebruiken voor het creëren van een uitstekende klantbeleving.
Stefaan Poffyn
Mede-oprichter & financieel architect
Fabu
Verzekeringstrends
#digitalisatie
#klantbeleving
#verzekeringskantoor
share
Over
Stefaan Poffyn
Als financieel architect bestaat Stefaan zijn missie er in om mensen en bedrijven te helpen én te begeleiden naar meer geluk, meer geld, meer zekerheid en meer tijd. Dit doet hij door zijn passie op anderen toe te passen. Als co-founder bij ‘Mijn financiële foto, waar men vooral inzet op interactie tussen eindklant en makelaar, staat zijn ondernemend karakter centraal.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog