Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

Een praktische blik op de verzekeringswetgeving

In het interview van Arvid De Coster met Gerrit Vandaele, Professor Verzekeringen bij Universiteit Antwerpen en UGent, werpen we een praktische blik op de verzekeringswetgeving door het oog van een professor.
Gerrit Vandaele
Professor Verzekeringen
Universiteit Antwerpen en Gent
Verzekeringstrends
#podcast
#verzekeringskantoor
#wetgeving
share


Over
Gerrit Vandaele
Toevallig gerold in de verzekeringen, en nadien ook de overstap gemaakt naar de academische wereld. Gerrit Vandaele is een spilfiguur in het kader van verzekeringswetgeving, met een hybride carrière als bestuurder van een onafhankelijk verzekeringsmakelaar kantoor en professor aan de Universiteit van Gent, Antwerpen en KU Leuven. Gekenmerkt door zijn onuitputtelijke enthousiasme, staat zijn deur altijd open om te discussiëren over topics zoals risicomanagement, cyberverzekeringen en bedrijfsschade.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog