Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

Het internationale speelveld van WeGroup en de makelaar

Het verhaal achter WeGroup en het internationale speelveld van de verzekeringsmakelaar en InsurTechs. Hello Insurance aflevering 15. De fauteuilles worden gewisseld: Laurien Braeckman geeft CEO Arvid De Coster een plaats als gastspreker om dieper in te gaan op de toekomst van de makelaardij en de rol van WeGroup daar binnenin.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
Verzekeringstrends
#verzekeringstrends-2022
#internationalisatie
#ecosysteem
share
Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog