Terug naar alle podcasts
Digitalisering

Hoe BrokerCloud als beheerspakket wil uitblinken

De essentie van elk makelaarskantoor is ongetwijfeld de BMS of broker management system. Hello Insurance aflevering 11. In deze aflevering gaat Arvid De Coster in gesprek met Joeri Maes over de BMS van BrokerCloud.
Joeri Maes
CEO
BrokerCloud
Digitalisering
#beheerspakket
#bms
#verzekeringskantoor
share
Over
Joeri Maes
Dankzij zijn jarenlange ervaring in de banken- en verzekeringssector kwam Joeri Maes uiteindelijk terecht bij BrokerCloud waar hij aan de slag ging als CCO. Met zijn gedreven karakter ging hij vervolgens aan de slag als Chief Product & Key Relations. Met trots mag Joeri zichzelf sinds kort zelfs de CEO van BrokerCloud noemen.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog