Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

Hoe Independer de Belgische markt verovert

Hoe online makelaar Independer de Belgische markt verovert. Hello Insurance, aflevering 6. In het interview van Arvid De Coster met Bernard Soens, General Manager bij Independer België, ontrafelen we het succes van Independer en hoe ze de Belgische verzekeringsmarkt willen veranderen.
Bernard Soens
General Manager
Independer
Verzekeringstrends
#digitalisatie
#innovatie
#verzekeringstrends-2021
share
Over
Bernard Soens
Met meer dan 25 jaar ervaring in de verzekeringsindustrie is Bernard Soens onderlegd in strategisch denken, risk management en business development. Sinds de opkomst van digitalisering is hij enorm gepassioneerd om verzekeringen verstaanbaar, transparant en klantvriendelijk te maken voor alle particulieren. Die passie maakt hem de ideale persoon om Independer België te leiden.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog