Terug naar alle podcasts
Groei

Innovatieve groei binnen Hillewaere Groep

In het interview van Arvid De Coster met Roel Druyts leren we meer over hoe digitalisering bijdraagt aan de innovatieve groei van Hillewaere Groep.
Roel Druyts
CEO & Founder
Hillewaere Groep
Groei
#innovatie
#artificial-intelligence
#ai
share
Over
Roel Druyts
Roel Druyts is een ware ondernemer. Waar het allemaal begon met de oprichting van een vastgoedkantoor, kreeg hij er enkele jaren ook een verzekeringsportefeuille bij. Sindsdien is Hillewaere Groep gegroeid tot een belangrijke speler in de markt. Roel Druyts zijn grote ambitie bestaat eruit om beide markten te innoveren om zo volop in te kunnen zetten op de klantbeleving.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog