Terug naar alle podcasts
Verzekeringstrends

De impact van digitalisering & COVID op de verzekeringsmarkt

Een objectieve blik op digitalisering binnen de verzekeringssector. Hello Insurance, aflevering 5. In het interview van Arvid De Coster met Kelly Schamphelaere, CEO bij de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen, werpen we een objectieve blik op de impact van digitalisering & COVID-19 op de verzekeringsmarkt.
Kelly Schamphelaere
CEO
Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen
Verzekeringstrends
#verzekeringskantoor
#digitalisatie
#covid-19
share
Over
Kelly Schamphelaere
Kelly Schamphelaere helpt dag in, dag uit met de belangen van de verzekeringsmakelaar te verdedigen bij de verschillende instanties en stakeholders. Dit doet ze al meer dan 8 jaar als CEO bij de Federatie voor Verzekerings- en Financiële tussenpersonen, ook wel bekend als FVF.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog