Terug naar alle podcasts
Groei

Uitbouw van een sales machine

In het interview van Arvid De Coster met Kevin Vergucht, Sales & Growth Expert en Managing Partner bij Businezz Booster, leggen we de ware kern van de ondernemende verzekeringsmakelaar bloot in zijn zoektocht naar groei.
Kevin Vergucht
Managing partner
Businezz Booster
Groei
#podcast
#sales
#business
share


Over
Kevin Vergucht
Kevin Vergucht draait al heel wat jaren actief mee in de verzekeringssector, en startte ooit zijn carrière bij het toenmalige Hamburg Mannheimer, later Ergo Insurance, waar de liefde voor sales ontstaan is. Als verzekerings- en sales expert, ondersteunt hij momenteel ondernemers in de groei van hun portefeuille, kantoor en medewerkers via Businezz Booster. Sales recruitment, coaching & training staan hierin centraal. De no-nonsense, gedreven persoonlijkheid van Kevin krijg je er helemaal gratis bij.
Over de podcastserie
Tweewekelijks ontvangt Arvid De Coster - CEO bij WeGroup - een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interview met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Aanbevolen artikels

Terug naar Insurblog