WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Kantoorefficiëntie

Expert Talk: 3 handige tools voor efficiënt agendabeheer

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Het is niet altijd vanzelfsprekend om snel een meeting vast te leggen, vaak moeten er verschillende personen betrokken worden en worden er eerst enkele e-mails over en weer gestuurd, wat soms kan leiden tot frustraties. Hoe zorg je er nu voor dat alles uiteindelijk efficiënter verloopt?

Leander Beuckels, Sales manager bij WeGroup, geeft inzicht in drie tools die je helpen bij het gemakkelijker beheren van je agenda.


Over
Leander Beuckels
Helpt verzekeraars te connecteren met de digitale klant door hen te begeleiden en adviseren over de WeGroup-producten. Naast deze full-time job, heeft hij als ondernemer ook zijn eigen non-alcoholisch merk opgestart.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Leander Beuckels
Regional Sales Manager
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog