WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: 5 tips voor een performante website

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Wist je dat bezoekers afhaken als je website meer dan 2 seconden nodig heeft om te laden? Met een performante website zorg je ervoor dat je een goede én vooral betrouwbare indruk achterlaat als mensen deze voor de eerste keer bezoeken.

Michaël Schauwers, UI Engineer bij WeGroup, geeft in deze expert talk 5 tips die ervoor zorgen dat je jouw website kan omtoveren in een performante website.

Over
Michaël Schauwers
Als één van de eerste medewerkers bij WeGroup heeft Michaël mede het product in zowel uitzicht, klantbeleving als gebruiksgemak gevormd tot wat het vandaag is. Gedreven door technologie en de impact dat het heeft op de maatschappij, gaat hij altijd op zoek naar de beste oplossing om klanten te kunnen ondersteunen.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Michaël Schauwers
UI Engineer
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog