WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: de internationale rol van de makelaar

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Hoewel de makelaar een prominente rol speelt op vlak van de Belgische verzekeringsdistributie, is dit zeker niet overal het geval op de Europese markt. De positie van de makelaar is niet alleen afhankelijk van de verzekeringstak, maar verschilt ook naargelang het land. Ontdek in deze Expert Talk hoe Matthias Calmey jullie graag iets bijbrengt omtrent de positie van de verzekeringsmakelaar in Europa en de evolutie van de verzekeringsmakelaars.

Over
Matthias Calmeyn
Als master student management en informatica werkt Matthias Calmeyn als Market Analyst bij Wegroup en onderzoekt hij de insurtech wereld in combinatie met de internationale noden van ons platform Louise.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Matthias Calmeyn
Market Analyst
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog