WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: FSMA gedragsregels onder de loep

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

FSMA is de afkorting voor Financial Services and Markets Authority. Simpelweg een autonome openbare instelling, die toezicht houdt over de Belgische financiële sector, waar dus ook de verzekeringssector onder valt. Ontdek in deze Expert Talk alles over FSMA en het doel van de  IDD wetgeving.

Over
Ellen Van Hool
Als bekend gezicht in de eventsector én met haar ervaring als event-en projectmanager, startte Ellen in 2020 haar verhaal bij WeGroup. Ze vindt het cruciaal om efficiënt te werken. Because efficiency is key. Daardoor evolueerde ze stelselmatig van Sales Development Representative naar Revenue Operations Manager, waar ze iedere dag het Growth team ondersteuning biedt door processen te optimaliseren.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Ellen Van Hool
Revenue Operations Manager
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog