WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: Hoe bereid je een digitaal klantengesprek voor?

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Tussen december 2019 en mei 2020 is het gebruik van de digitale meeting applicatie Zoom gestegen van 10 miljoen per dag naar een duizelingwekkende 300 miljoen dagelijkse gebruikers wereldwijd. Het is duidelijk dat de Covid-crisis ervoor heeft gezorgd dat digitale meetings deel uitmaken van “het nieuwe normaal”. Waar moet je als verzekeringsmakelaar nu op letten om de ervaring voor uw klanten en partners te verbeteren tijdens digitale meetings? Hoe zorg je ervoor dat je een persoonlijke band kan opbouwen vanop een afstand?

Arvid De Coster, Co-founder en CEO van WeGroup, staat stil bij de manier waarop je voor de optimale klantbeleving zorgt tijdens een digitale meeting.

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog