WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: je klanten digitaal én persoonlijk bedienen

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Wist je dat in België 60% van de polissen verdeeld en afgehandeld worden door de makelaars? Belgen hechten veel waarden aan de persoonlijke touch en daarnaast wordt de verzekeringsmakelaar echt als vertrouwenspersoon aanzien.

De zoektocht naar een verzekeringsproduct start bij vele online. Bovendien wil de klant 24/7 bedient worden en tegelijk de mogelijkheid hebben om contact op te nemen met de hulpverlener op eender welke manier. Ontdek in deze expert talk hoe je als makelaar op de digitale sneltrein sprint door je klanten digitaal én persoonlijk te bedienen

Over
Ellen Van Hool
Als bekend gezicht in de eventsector én met haar ervaring als event-en projectmanager, startte Ellen in 2020 haar verhaal bij WeGroup. Ze vindt het cruciaal om efficiënt te werken. Because efficiency is key. Daardoor evolueerde ze stelselmatig van Sales Development Representative naar Revenue Operations Manager, waar ze iedere dag het Growth team ondersteuning biedt door processen te optimaliseren.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Ellen Van Hool
Revenue Operations Manager
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog