WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Expert Talk: Meer website bezoekers door SEO & SEA

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

SEO en SEA zorgen er voor dat jouw website gevonden wordt in Google, maar hoe kan je hier als makelaar op inzetten om de groei van jouw kantoor te bevorderen?

Lisa Van Impe, Digital Marketer bij WeGroup, legt uit wat SEO en SEA precies wil zeggen en hoe jij er meer website bezoekers door kan krijgen!

Over
Lisa Van Impe
Doorheen de jaren heeft Lisa reeds een impressionant verhaal geschreven in de wereld van marketing en content, waarbij haar passie en werklust aan de basis ligt. Als digital marketeer zorgt Lisa ervoor dat alles van onze content, de juiste mensen bereikt.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Lisa Van Impe
Digital Marketeer
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog