WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Expert Talk: Talent aantrekken voor jouw kantoor

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

De tijden dat je door talloze CV’s kan bladeren om een medewerker te selecteren zijn al een tijdje voorbij. We spreken al langer dan 10 jaar over de War for Talent en de uitdaging wordt zeker niet minder groot voor een kleine organisatie om de juiste mensen aan te trekken en aan je te binden. Hoe zorg je er dan toch voor dat de ideale kandidaat bij jou terecht komt?

Wouter Roose, HR manager bij WeGroup, geeft mee waarop je moet letten bij het uitwerken van je employer brand en employer journey.

Over
Wouter Roose
Brengt evidence-based HRM naar onze startup-wereld. Één van zijn unieke kwaliteiten is het vermogen om de talenten van mensen te herkennen en die te koppelen aan de behoeften van onze organisatie.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Wouter Roose
Head of HR
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog