WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: Vijf tools om van start te gaan met digitalisering

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Als verzekeringsmakelaar word je naar de oren gesmeten met allerlei digitale termen, maar hoe start je nu met een meer digitale aanpak voor je kantoor? In deze Expert Talk geeft Tim Janssens jou 5 eenvoudige digitale tools mee om van start te gaan met digitalisatie, met instant return.

Over
Tim Janssens
Na jaren ervaring in de farmasector, maakte Tim de stap naar de verzekeringssector. Als een ware digitale expert, begeleidt hij verzekeringsmakelaars als de beste om de digitale stap te maken met Louise.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Tim Janssens
Product Expert
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog