WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: Wat is Artificial Intelligence?

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

AI of Artificiële intelligentie is een buzzword die laatste jaren veel commotie heeft gemaakt. Het wordt niet enkel meer gezien in de SciFi films, maar ook in het dagdagelijkse leven, zowel in werk als privé. Het is niet meer weg te denken uit de samenleving, maar het wordt ook wel te pas en te onpas gebruikt.

Bjorn Vuylsteker, Co-founder en CTO bij WeGroup, heeft het over wat artificiële intelligentie nu precies is.


Over
Bjorn Vuylsteker
Als Artificial Intelligence en Blockchain evangelist, heeft Bjorn Vuylsteker de visie en drive om voor innovatie in de verzekeringsindustrie te zorgen in een nieuw digitaal tijdperk. Daarom startte hij in 2017, samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn uitgebreide kennis in de mogelijkheden van geavanceerde technologieën, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 500 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Bjorn Vuylsteker
Co-Founder & CTO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog