WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Digitalisering

Expert Talk: wat zijn de voordelen van cloud security?

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Wist je dat cloud computing een verzamelnaam is van alle diensten die het mogelijk maken om IT infrastructuur toegankelijk te maken voor gebruikers via netwerken? Ontdek in deze expert talk wat de voordelen zijn van de cloud en het gebruik van cloud security!


Over
Matthias Calmeyn
Als master student management en informatica werkt Matthias Calmeyn als Market Analyst bij Wegroup en onderzoekt hij de insurtech wereld in combinatie met de internationale noden van ons platform Louise.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Matthias Calmeyn
Market Analyst
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog