WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Verzekeringstrends

Expert Talk: Werken met klantaanbrengers als makelaar

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Volgens een studie van enkele van de grootste onderzoeks- en consultancy organisaties ter wereld zullen tegen 2030 zo’n 40% van alle verzekeringsproducten in Europa worden verdeeld door derde partijen zoals bijvoorbeeld auto dealerships of vastgoedkantoren. Maar hoe kunnen verzekeringsmakelaars nu succesvol deel uitmaken van dit verhaal, en waar moeten zij op letten?

Over
Tim Janssens
Na jaren ervaring in de farmasector, maakte Tim de stap naar de verzekeringssector. Als een ware digitale expert, begeleidt hij verzekeringsmakelaars als de beste om de digitale stap te maken met Louise.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Tim Janssens
Product Expert
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog