WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Verzekeringstrends

Hello Insurance #16: Arvid De Coster - Het internationale speelveld van WeGroup en de makelaar

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Het verhaal achter WeGroup en het internationale speelveld van de verzekeringsmakelaar en InsurTechs. Hello Insurance aflevering 15. De fauteuilles worden gewisseld: Laurien Braeckman geeft CEO Arvid De Coster een plaats als gastspreker om dieper in te gaan op de toekomst van de makelaardij en de rol van WeGroup daar binnenin.

00:30 Wie is WeGroup en waar is het idee ontstaan?

03:46 Waarom hebben jullie de focus verlegd naar B2B?

07:27 Waar positioneert WeGroup zich binnen het bestaande netwerk van partners, zoals beheerpakketten en andere InsurTechs?

10:00 Hoe schaalbaar is deze technologie internationaal?

13:30 Waar liggen de hoogste noden in de verzekeringswereld?

20:44 Hoe zie je de markt evolueren voor tussenpersonen?

28:00 Staat Nederland op technisch vlak verder dan België, wat dan met de rol van makelaar?

34:23 Hoe zie je het open ecosysteem buiten de landsgrenzen?

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
In het tweede seizoen van Hello Insurance neemt Laurien Braeckman, Sales Director bij WeGroup, de scepter over van Arvid. Zij neemt plaats in de zetel samen met een toonaangevende gast voor een boeiend interview over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp in het Belgische en internationale verzekeringslandschap blijft onbesproken.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog