WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Expert Talk: Je eerste stappen als makelaar op LinkedIn

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

"Moet ik met mijn kantoor een LinkedIn bedrijfsprofiel hebben? Heeft dit écht een toegevoegde waarde?" Een legitieme vraag, maar het antwoord is duidelijk: JA!

Ontdek in deze Expert Talk met Charlotte Dhont, Marketing Manager bij WeGroup, hoe je eenvoudig een professioneel LinkedIn bedrijfsprofiel kan opbouwen in 5 minuten.

Over
Charlotte Dhont
All-round marketing growth expert, met ervaring in zowel B2C en B2B, sales en marketing. Als projectmanager houdt ze ervan structuur te brengen in alle chaos.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Charlotte Dhont
Head of Marketing
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog