WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Hello Insurance #2: Kevin Vergucht - Uitbouw van een sales machine

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Hoe kan een makelaar strategische groei realiseren? Hello Insurance, aflevering 2. In het interview van Arvid De Coster met Kevin Vergucht, Sales & Growth Expert en Managing Partner bij Businezz Booster, leggen we de ware kern van de ondernemende verzekeringsmakelaar bloot in zijn zoektocht naar groei.

00:50​ Wat is Businezz Booster?
04:41​
Wat maakt een goede verkoper?
06:25​
Hoe kan een makelaar groei realiseren?
11:24
​ Wat houdt het concept ‘Digital Broker’ in?
14:44
​ Plannen rond ‘Digital Broker’ in 2021?
15:57
​ Persoonlijke opvolging na de webinars
19:40
​ Van zelfstandige groeien tot ondernemer
21:09
​ Welke rol speelt technologie in het groeiverhaal?
22:20​
Praktische tips om groei te omarmen

Over
Kevin Vergucht
Kevin Vergucht draait al heel wat jaren actief mee in de verzekeringssector, en startte ooit zijn carrière bij het toenmalige Hamburg Mannheimer, later Ergo Insurance, waar de liefde voor sales ontstaan is. Als verzekerings- en sales expert, ondersteunt hij momenteel ondernemers in de groei van hun portefeuille, kantoor en medewerkers via Businezz Booster. Sales recruitment, coaching & training staan hierin centraal. De no-nonsense, gedreven persoonlijkheid van Kevin krijg je er helemaal gratis bij.
Over de videoserie
Tweewekelijks ontvangt CEO Arvid De Coster een gast in de studio, om te spreken over de meest actuele en interessante topics in het Belgische verzekeringslandschap. Boeiende interviews met industrieleiders over hun kijk op digitalisatie, verzekeringswetgeving, marketing voor makelaars en zoveel meer. Geen onderwerp blijft onbesproken!
Kevin Vergucht
Managing partner
Businezz Booster
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog