WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Expert Talk: Kmo-groeisubsidie en kmo-portefeuille eenvoudig aanvragen

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Rémi Wildschut, CFO bij WeGroup, neemt je eenvoudig mee doorheen het kluwen van subsidiemogelijkheden en overheidssteun voor Vlaamse makelaars via het Vlaams Agentschap voor Innoveren en Ondernemen, of kortweg VLAIO.
Makelaars met een kmo-statuut kunnen namelijk recht hebben op meer dan 20.000 EUR financiële overheidssteun van Vlaanderen. Vraag je kmo-groeisubsidie of kmo-portefeuille dus snel aan, met behulp van deze expert talk!

Alle informatie in één handig overzicht? Bekijk het hier!

Over
Rémi Wildschut
Gepassioneerd door cijfers en digitalisatie, is Rémi Wildschut geen vreemde in het kmo landschap. Na de succesvolle verkoop van een telecomoperator bedrijf, startte hij in 2017, samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn oog voor innovatie en de mogelijkheden van geavanceerde technologische, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 500 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Rémi Wildschut
Co-Founder & CFO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog