WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Verzekeringstrends

Safety stick: het apparaatje dat je rijgedrag detecteert

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Een toegankelijk verzekeringsproduct voor de jonge bestuurder

Vanaf heden kan je door de samenwerking tussen VerzekerJe (Concordia) en WeGroup de ‘Safety Stick’ terugvinden in het distributieplatform. De Safety Stick is een klein apparaatje dat het rijgedrag detecteert en analyseert van de bestuurder. Zo simpel kan het zijn! Ontdek in deze video hoe Luc Van Antwerpen, CEO Concordia, je alle voordelen uitlegt van de Safety Stick, of lees het in ons blogartikel.

Over
Laurien Braeckman
Adviseert verzekeringsadviseurs en vormt hen om tot marktleiders in hun niche. Specialiste in groei, verzekeringen, automatisatie en brand awareness.
Over de videoserie
Wekelijks zetten we een expert voor het oog van de camera, om complexe verzekeringstopics helder toe te lichten. We werpen ons licht op onderwerpen waar makelaars - en wij soms ook - vaak mee worstelen, om deze in enkele minuten eenvoudig te verhelderen.
Laurien Braeckman
Sales Director
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog