WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Webinar: 5 ultieme LinkedIn tips voor ondernemende verzekeringsmakelaars

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Herbekijk de webinar van CEO Arvid De Coster en Growth Expert Michael Humblet, waar dé 5 ultieme LinkedIn tips aan bod komen voor ondernemende verzekeringsmakelaars.

Waarom kiezen voor LinkedIn?

✅ N°1 distributiekanaal om waardevolle content te delen, zowel met particulieren als zakelijke connecties.

✅ Professionele context om contact met klanten digitaal te onderhouden, top-of-mind te blijven en je netwerk uit te breiden.

✅ Opportuniteit om je kantoor te differentiëren en je “digitale voetafdruk” te verstevigen op de markt.

Meer weten over hoe je als makelaar jouw LinkedIn profiel naar het volgende niveau kan tillen? Download dan hier gratis onze startersgids.

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog