WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Webinar: Breng jouw dienstverlening naar een nieuw niveau met de vernieuwde 'Digitaal Advies' module van WeGroup

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Adviesverlening en verzekeringsdistributie digitaliseren en vereenvoudigen, daar willen we bij WeGroup hard op inzetten. Daarom willen we verzekeringsmakelaars de tools geven om hun portefeuille doeltreffend te laten groeien en optimaal te beheren. Met onze nieuwe module 'Digitaal Advies' doen we exact dat.

In deze webinar laat Arvid De Coster, CEO bij WeGroup, zien hoe je met het platform 'Louise' jouw dienstverlening naar een nieuw niveau kan tillen.

Wat kan je verwachten van deze webinar?
- Tips & tricks: hoe breng je jouw dienstverlening naar een nieuw niveau?
- Toelichting van onze nieuwe module 'Digitaal Advies'
- Live demonstratie door Pieter-Jan van AllCover over de groei en verhoogde efficiëntie van hun kantoor, door het gebruik van Louise, van WeGroup.

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog