WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Webinar: De nieuwe module 'Bedrijfsscan'

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Reikt jouw dienstverlening als verzekeringsmakelaar verder dan particuliere klanten? Dan is onze nieuwe functionaliteit 'Bedrijfsscan' wellicht iets voor jouw kantoor! In 55 minuten tonen we in deze webinar waarom deze gloednieuwe module zo interessant kan zijn.

De 'Bedrijfsscan' helpt jou:

- Zodat jij beter kan adviseren en verzekeren.

- Een diepgaande, toch gerichte, vragenlijst te gebruiken.

- Een uniform en op maat gemaakt rapport te genereren.

Wees er als de eerste bij en ontdek wat deze gloednieuwe module voor jouw kantoor kan betekenen.

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog