WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Webinar: De nieuwe module 'Digitaal Advies'

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Adviesverlening en verzekeringsdistributie digitaliseren en vereenvoudigen, daar willen we bij WeGroup hard op inzetten. Daarom willen we verzekeringsmakelaars de tools geven om hun portefeuille doeltreffend te laten groeien en optimaal te beheren.

Met onze vernieuwde module 'Digitaal Advies' doen we exact dat. We steken adviesgesprek en campagnes in een geheel nieuw jasje en voegen extra functionaliteiten toe zoals:

✅  Na elke stap in adviesgesprek of campagnes wordt de informatie gecapteerd en opgeslagen. Informatie gaat niet langer verloren.

✅  Op de baan bij een klant? Geen probleem! We hebben nu uitvoerige ondersteuning voor tablet en mobile.

✅  Meer producten en maatschappijen in het aanbod, maar ook een completere vragenlijst met meer data, wat leidt naar correctere premies.

✅  Volledig vernieuwde look en feel die de gebruikerservaring optimaliseert.

✅  Meer mogelijkheden om het bereik van jouw campagne te vergroten en zo meer leads te genereren.In deze webinar laat Daan Roegiers, Customer Success Manager bij WeGroup, zien hoe je met het platform 'Louise' jouw dienstverlening naar een nieuw niveau kan tillen.

Over
Daan Roegiers
Als Customer Success Manager staat Daan altijd klaar om verzekeringsmakelaars te helpen met hun dagdagelijkse werkprocessen in het WeGroup platform.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Daan Roegiers
Customer Success Manager
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog