WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Webinar: DELA portefeuille groei met 'campagnes' van WeGroup

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Realiseer DELA portefeuille groei dankzij 'campagnes' van WeGroup

De samenwerking tussen uitvaartspecialist DELA en het technologiebedrijf WeGroup zorgt ervoor dat jij als verzekeringsmakelaar de uitvaartverzekering vlotter kan meenemen in jouw aanbod naar je klant toe. Met de vernieuwde 'campagnes' module kan je meer omzet genereren en prospecten benaderen op een laagdrempelige manier. In deze webinar zitten Arvid De Coster (WeGroup), Nico Eeckhout (DELA) en Christophe Cuepers (Conxilio) samen om jullie meer te vertellen over hoe je als verzekeringsmakelaar je DELA portefeuille kan groeien dankzij de vernieuwde 'campagnes' module van WeGroup.

Wat kan je allemaal verwachten in deze webinar?

  • Demonstratie hoe je 'campagnes' kan inzetten in jouw kantoor
  • Tips en tricks rechtstreeks van een makelaarskantoor
  • Informatie over hoe makelaars hun DELA uitvaartverzekeringsportefeuille zien groeien


Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog