WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
WeGroup Nieuws

Webinar: DELA uitvaartverzekeringen nu digitaal met WeGroup

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Uitvaartverzekeringen zijn voor een verzekeringsmakelaar niet altijd het makkelijkste onderwerp om aan te snijden tijdens een adviesgesprek. Begrijpelijk, het zou zomaar eens de toon van het gesprek kunnen doen omslaan. De kersverse samenwerking tussen uitvaartspecialist DELA en het technologiebedrijf WeGroup zorgt ervoor dat jij als verzekeringsmakelaar nu met minimale inspanning de uitvaartverzekering vlotter kan meenemen in jouw aanbod naar de klant toe.

In deze webinar laten Leander Beuckels, Sales Manager bij WeGroup, en Kenneth Dewitte, Account Manager Verzekeren bij DELA, zien hoe je in het platform 'Louise' van WeGroup nu ook DELA uitvaartverzekeringen kan aanbieden aan jouw klanten.

Hieronder nog eens de meest gestelde vragen samengevat:

Is Louise van WeGroup een beheerspakket?

Louise van WeGroup biedt meerwaarde aan bovenop en integreert met jullie beheerspakket. Door het gebruik van het platform, komen onze klanten tot hogere efficiëntie, meer productie en digitalere communicatie.

Wat is de meerwaarde van DELA in het verzekeringsplatform van WeGroup?

Via Louise van WeGroup is het eenvoudiger om DELA mee op te nemen in het verkoopsgesprek en om echt dat totaalpakket naar de eindklant beter samen te kunnen stellen. Via de module Campagnes is het ook mogelijk om leads te verzamelen via digitale kanalen of sociale media voor klanten met interesse in uitvaartverzekeringen.

Is het platform GDPR-conform?

Privacy is één van de belangrijkste waarden voor ons. De verzekeringsmakelaar blijft eigenaar van zijn data. Meer info? Neem een kijkje in onze privacy policy.

Over
Leander Beuckels
Helpt verzekeraars te connecteren met de digitale klant door hen te begeleiden en adviseren over de WeGroup-producten. Naast deze full-time job, heeft hij als ondernemer ook zijn eigen non-alcoholisch merk opgestart.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Leander Beuckels
Regional Sales Manager
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog