WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Groei

Webinar: Hoe trek je nieuwe klanten aan voor jouw verzekeringskantoor

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Verzekeringsmakelaars zijn in de eerste plaats ondernemers, en ondernemers willen groeien. Daarom is het belangrijk om het maximale uit jouw verzekeringsportefeuille te halen en daar nieuwe klanten aan toe te voegen.

In deze webinar laten Leander Beuckels, Sales Manager bij WeGroup, en Daan Roegiers, Customer Success Manager bij WeGroup, zien hoe je met het platform 'Louise' nieuwe klanten kan aanwerven en jouw verzekeringsportefeuille kan laten groeien.

Over
Louise
Als virtuele kantoormedewerker die 24/7 beschikbaar is, helpt Louise bij het adviseren van klanten, het uitvoeren van administratieve taken en de verwerking van schadegevallen.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Louise
Virtual Assistant
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog