WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Verzekeringstrends

Webinar: Dé verzekeringstrends in 2021? Ontdek #InsurBlog​.

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

#InsurBlog​, nog nooit van gehoord? Herbekijk de webinar van CEO Arvid De Coster en Sales Director Laurien Braeckman, waar een licht wordt geworpen op alle 'ins and outs' van het verzekeringslandschap.

Dé 3 belangrijkste verzekeringstrends die 2021 zullen domineren:

1️. Schaalvergroting

2️. Eco-systemen

3. Verzekeringen op maat

We lanceren hierbij de gloednieuwe #InsurBlog​, het platform voor makelaars om kennis te delen en met elkaar in discussie te gaan. Ontdek interviews met opinieleiders (Hello Insurance), interessante toelichtingen (Expert Talks), waardevolle materialen om te downloaden zoals miniguides, en zoveel meer.

Over
Laurien Braeckman
Adviseert verzekeringsadviseurs en vormt hen om tot marktleiders in hun niche. Specialiste in groei, verzekeringen, automatisatie en brand awareness.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Laurien Braeckman
Sales Director
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog