WeGroup volgt alle updates in verzekering technologieën op de voet. Laat u inspireren wat dit voor u kan betekenen en schrijf u in op de maandelijkse nieuwsbrief.

Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...
Terug naar Insurblog
Verzekeringen 101

Webinar: Wat Belgische makelaars kunnen leren van hun Nederlandse collega's

Ontdek #InsurBlog, jouw maandelijkse inspiratie

Wat Belgische makelaars kunnen leren van hun Nederlandse collega's

Er wordt wel eens gezegd dat de verzekeringsmarkt in Nederland een heel stuk verder staat dan die in België. Onze noorderburen zouden vooruitlopen op gebieden als klantbeleving, digitalisatie en zelfs verdienmodel. Maar klopt dat wel?

Tijdens dit webinar kijken we over het muurtje om na te gaan waar werkelijkheid en mythe elkaar kruisen. Arvid De Coster gaat in gesprek met WeGroup's 'NL Country Manager' en ervaringsdeskundige Arjuna Bosch om een licht te werpen op de gelijkenissen en verschillen tussen de twee markten. Ze gaan daarbij op zoek naar wat Belgische verzekeringsmakelaars kunnen opsteken van hun collega's in het noorden.

Over
Arvid De Coster
Ooit gestart als een verzekeringsprofessional bij de ERGO groep, groeide Arvid De Coster al snel uit tot sales expert met natuurlijk leiderschap. Gedreven om een innovatieve digitale wind te blazen in de verzekeringssector, startte hij in 2017 samen met zijn twee co-founders, WeGroup op. Mede dankzij zijn onuitputtelijke energie en gedrevenheid naar operationele excellentie, kende de Gentse start-up een ongeziene groei met meer dan 600 klanten en werd het beloond met 15 internationale awards.
Over de videoserie
Via onze webinars willen we makelaars op de hoogte houden van alles dat zich actueel afspeelt in het verzekeringslandschap van vandaag. Volg deze live mee via onze website of bekijk ze opnieuw via #Insurblog.
Arvid De Coster
Co-founder & CEO
WeGroup
share

Ontdek #InsurBlog,
jouw maandelijkse inspiratie

Blijf op de hoogte van nieuwe verzekeringstrends en ontvang waardevolle inhoud, zoals interviews met marktleiders, expert talks, minigidsen, blog artikels en webinars.
Of maak hier je afspraak
Dankjewel voor je interesse!
Er is iets misgegaan, probeer het later nog eens...

Ook interessant

Terug naar Insurblog